דלג לתוכן

בלאק פריידי וסייבר מאנדיי 2019 שברו את שיאי המכירות

זאב יופה

היקפי המכירות במהלך ימי המבצעים הגדולים של בלאק פריידי וסייבר מאנדיי 2019 שברו את שיאי המכירות של השנים הקודמות, והביאו את חודש נובמבר 2019 כולו להיקפי מכירות שטרם נראו.

תחזית מכירות עונת החגים

סך המכירות בין ה-1 בנובמבר וה-2 בדצמבר 2019 בארה"ב הסתכמו (כצפוי) בכ-730 מיליארד דולר, גידול של כ-4% לעומת שנת 2018.

היקף המכירות אונליין בארה"ב במהלך בלאק פריידי 2019 (יום שישי ה-29/11) הגיע ל-7.2 מיליארד דולר, גידול של 14% לעומת שנת 2018.

שיעור ההנחה הממוצע בבלאק פריידי 2019 עמד על 28% לעומת המחיר הממוצע של הפריטים במהלך השנה – שיעור הנחה יפה, שהיה מהגורמים שהביאו לגידול בהיקפי המכירות.

סייבר מאנדיי 2019 נותר עדיין יום המכירות הגדול ביותר אונליין בארה"ב, עם היקף מכירות כולל של 9.4 מיליארד דולר, גידול של 19.7% לעומת שנת 2018.

אחד הנתונים המעניינים של המכירות בדיגיטל במהלך ימי המבצעים של 2019 הוא שיעור הקניות הגבוה במובייל – 40% מכלל הקניות בוצעו באמצעות מכשירים ניידים, גידול של כ-21% לעומת השנה שעברה.

על המחבר

זאב יופה
זאב יופה
זאב יופה, בן 63 מחדרה — מייסד Savey וסוכן ביטוח פנסיוני מורשה, חבר לשכת סוכני הביטוח בישראל. בעל תואר שני במנהל עסקים ויותר מ-40 שנות ניסיון בתעשיית ההייטק הישראלית, שם ניהל ייצור ו-NPI בחברות תקשורת עם שרשרת אספקה גלובלית בין ישראל למזרח הרחוק. את אותה חשיבה הנדסית של עלות, איכות ואופטימיזציה הוא מיישם היום בניתוח תיקי ביטוח ופנסיה — איתור כפל ביטוחים, חיסכון בעלויות והשגת הכיסוי הטוב ביותר ללקוחות Savey.

פוסטים דומים באותו נושא

בצעו השוואה חכמה

התייעצו עם מומחים